10 saker ni inte vet

1 Jag har snubblat över en ostbåge.
2 Inte mörkrädd men sover gärna med lampan tänd :)
3 Kan göra volt på studsmattan.
4 Tycker om sommaren mer än vintern.
5 Har ovanligt långa armar :) :) de har väl växt fortare än resten av kroppen.
6 Har opererats en gång.
7 Bröt tummen när jag gjorde en kullerbytta.
8 Älskar choklad.
9 Föddes i Göteborg.
10 Vill helst av allt jobba med djur på något sätt.

Hemma

Stannar hemma idag för jag har jätte ont i halsen och mår dåligt. Har inget att blogga om, men om jag får mer läsare så tänkte jag ha en fråge stund och svara i videoblogg. Igår när jag red så lekte jag runt lite med Lillan bara. Körde lite västern med henne snäva svängar sen full galopp det älskar hon

Så lätt!!

Ååå vad jag är glad att jag klippte mig. Så lätt att göra iordning håret nu. Bara vika in topparna med plattången ich lite spray, färdig. Enkelt, snyggt och tar 10 min..

Emilia och Lillan leker.

Vi har lekt ett tag och hon är ganska trött i slutet och tappar galopp och orkar inte riktigt ta i med bakbenen. Men kul hade vi :)

Resultatet

Resultatet på färgningen och klippningen vart toppen, jag vart riktigt nöjd. Kunde nästan inte blivit bättre. Jag kan inte sluta kolla mig i spegeln, haha.
Bilder kommer nån dag i veckan han tyvärr inte ta några idag. Måste sova nu så jag orkar gå upp imorron
Bye bye

Fixar håret

Snyggt va? :)

Bloglovin

Nu finns jag även på blogglovin så följ mig järna där medc! :)

Feb. 26, 2013

Känner mig riktigt klantig idag, glömde nycklarna och hade skit brottom till spanskan kom dit i tid en sekund i :)

Skoldag

Första skoldagen efter lovet.
Den var väll helt okej förutom att alla var hur trötta som helst så det vart lite flamsigt på lektionerna. Och man förstod ju inte ett skit av vad som stod i mattebökerna, man har ju glömt allt på lovet. Men men bara att jobba på och försöka förstå endå, vi har en superlärare som hjälper till mer en järna :)
Det blir säkert jätte tråkiga blogg inlägg under veckan om jag inte hittar på något , för det finns verkligen inte något att skriva om när man är i skolan.

Men imorron ska jag klippa och slinga håret. Sen får jag vänta tills mammas lös hår kommer med, får se hur det blir. Om det inte passar så ska jag försöka övertala mamma om att köpa samma som Nellie har, det ser väldigt äkta ut och jätte fint på henne. Jag vill ju ha lite tjockare hår, så vi får se vad vi hittar på.

Skola

Ush är i skolan nu :(

Sportlov slut :(

Imorron skola igen, ush.
Lovet har gått sjuuukt fort och jag har inte hunnit med något som jag viljat. Veckan bara flyger förbi, så känns det minsann inte när det är skola,timmarna segar sig och, när skolan äntligen tagit slut så är det läxor istället. Men bara en månad sen blire påsklov. Längtar redan. Men jag trivs i skolan så allt blir lätt. Ska försöka sköta läxorna riktigt ordentligt nu.

NEXT STOP

Härliga bilder från idag

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Colamys

Fika

Fikar hemma hos Lisa.

(Förlåt för bilden)

Fint väder

Äntligen ser det helt okej ut därute,solen skiner.Ska passa på att åka till stallet, blir nog en uteritt med mycket jobb. Kommer nog några bilder sen om jag inte tror fel :) snön är inte borta en men hoppas på en bra tur iaf.

 

Mello

sitter och kollar på Mello. Har inte gjort nåt idag bara slappat och käkat godis. Kommer ett tidsinställt imon bilder på mig o Lillan. tänkte att ni ville se de. Ska även försöka skriva ett inlägg om mig och mitt privatliv vad jag gör när jag inte är i stallet. och så klart ett om vad jag satsar på i ridningen. de inläggen kommer ut någon gång nästa och näst nästa vecka pusssssss

jag är med och tävlar

OMG!

Guud Nellie Berntsson kommentera min blogg hur sjuuukt e inte det. Hon är min förebild och har hjälpt mig med mycket.

GODIS

Sitter här och käkar godis

...

... Igår sov jag över hos linny, vi spelade vel mest tv-spel och Sims 3. Inget att skriva om.
Men idag så vaknade vi kl 11 och gick upp och tittade på tv och vaknade till lite. sen vart det full rulle det kom besök hem till linny och vi fikade och sen gick vi till kaninerna, alla vill ju såklart se dem små sötnosarna. :)
När vi endo va i stallet så tänkte vi att vi kunde ta pulkan och köra efter Zita, hon älskar att dra pulkan. Men då klart är jag så kocko i huvudet att ( när vi har hoppat av och går) jag släpper Zita för att jag ska fixa en sak och hon sticker i väg. Då var de bara att jaga häst, jag slängde mig i pulkan för att hon inte skulle rusa någonstans så vi inte kunde hitta henn, men hon stannar ju inte för det.
Det stog en kille framför oss när jag satt i pulkan men han ställer sig bara åt sidan så vi åker förbi, sånt blir man arg på.
Men vi fick stopp på henne på ganska kort stund för hon vart trött och stannade, men man blir ju rädd.
När vi kom hem så skulle dem ta kväll så hon fick varva ber och äta sin mat, hon är en riktig busponny <3

Nu sitter jag och kollar på gladiatorerna och äter chips

Mat

Nu har jag linny och leoh gjort mat

Chilling

SORRY

Förlåt för jätte dålig uptade den här veckan, men jag försöker få in bloggandet i vardan igen.Hadde jätte dåligt samvete igår när jag inte bloggade ngt men där har jag faktiskt en ursäkt. Jag hade sjuukt ont i huvudet, kändes som att mitt huvud skulle spricka typ.
Men övrigt hade jag jätte kul hela dagen men hade inget internet så kunde inte blogga när jag var i stallet.
                                                     MIN DAG IGÅR
linny kom till mig kl 11 ungefär. vi tittade på tv och chilla lite. vid kl 3 åkte vi till stallet för det skulle komma en och titta på kaninerna, hon tog med sig lilla Adelle hem. Jag tror hon får ett toppen hem. Vi stannade kvar i stallet och mockade och sånt. sen gick vi hem och värmde oss men efter en stund gick vi till stallet igen och red ut linny tog zita och jag tog Lillan. jag jobbade med henne på vallen och hon gick ner jätte jätte fint.
 
 
måste sluta nu ska åka och ge hästarnan mat bye bye

tjääna

ska snart till stan med Alva. Vet inte riktigt vad jag ska köpa, kanske fika?!

bye bye

Feb. 18, 2013

Imorron kommer Alva och Tilde hit mina sysslingar, och stannar över natten det ska bli skit kul. Vet inte vad vi hittar på men nåt blir det säkert . Mer update imorron

Igår

Han inte uppdatera bloggen igår förlåt.
Men iaf jag var i simhallen med linny och vi hade skit kul förutom att jag slog i huvudet så jag vart typ helt konstig så vi fick gå upp och lugna oss lite.
Efter det så åkte jag och mamma och Mathilda till stallet, vi tog en sväng i skogen och Lillan jobbade på jätte bra :)

Tack!

Tack för alla kommentarer och statistiken bara höjer sig
Betyder sjuuukt mycket att ni klickar er in på just min blogg
Tack ❤

Utkast: Feb. 16, 2013

idag har varigt en riktig slapp dag sitter här och käkar godis och kollar lite bloggar.
En blogg jag läser varje dag är Nellie Berntssons blogg jag ser upp till henne, hon har lyckats med det hon gör fast hon är 12.
bye buy nu
 

heeeeej alla <3

idag var det skridsko dag på skolan, det var faktiskt kul :)
ramlade onley två gånger ;)

i eftermiddag åker jag och lisa till bellmin (hennes häst) och skrittar ut. ( bilden är på mig och linny)

pussssss

Glad alla ❤ dag

Feb. 14, 2013

Galopp är kul

Första gången på jättelänge som vi kan rida i skogen.

Mathilda och lillan

Lisa is in the house

Hej på er, ni kommer kankse ihåg mig från en annan gång när jag blogga på milias blogg!
Emilia har ju inte världens bästa statestik men vad vill ni läsa om?
Vad tror ni kan höja hennes statestik? Själv tror jag att det handlar om att hitta "känslan" och att skriva mycket om vad man tycker och tänker om saker, tror att folk vill läsa om sånt liksom hur andra tänker!
På min blogg skriver jag mycket om vad jag tycker om nätmobbning och liknade och jag får mycket bra kritik av det och det är skit kul, sprid jätte gära dena blogge på era egna och hjälp min fina vän att få upp sin statestik!
Ha det sjukt bra så hörs vi någon gång!♥
Mobba inte att det är jag i röd tröja, ser verkligen ut sådär nu längre, HAHA^^

Måndag igen...

Jaha då var det måndag igen, skola som vanligt. Ganska tråkig dag i skolan...

Kom hem, käkade och åkte till stallet.
Det har snöat så mycket så vi tänkte se hur det ser ut i skogen. Vägen till skogen var sådär men det gick och när vi väl kom till skogen så var det perfekt underlag. Tog lite lugnt i dag och jobbade henne länge innan vi kom till ängen, där var det oxå jättebra underlag och hon travade på bra och lyssnade efter ett tag, men det var så kallt så mina fötter blev iskalla och jag började frysa men då hade vi ridit i 1 och en halv tim så det fick räcka. Skrittade av på vägen hem och när vi kom till stallet så var hästarna helt gråa av frost..

Ganska trött efter ridningen så det blir slapp resten av kvällen :)
Bye,Bye Emilia

Emilia och Lillan

Emilia och Lillan

Trött

Sitter i soffan och har just tittat på ponnyakuten,och fortsätter Lillan som hon gjorde i dag så får jag söka till nästa säsong.
Vi skulle åka till ridhuset men i dag skulle vi inte åka med Snowie för hon har flyttat till en annan familj, så vi fick åka med en annan häst. Jag vet inte vad som var fel men när vi skulle åka hem så skulle hon inte gå in i transporten, vi har aldrig haft några problem med att lasta förut men i dag skulle hon inte gå in....
40 min tog det innan hon till slut hoppade in i transporten. Ska bli kul att se hur det blir nästa gång vi ska lasta.. Om nu mamma vill åka någonstans igen ☺
Men träningen gick bra körde lite bommar och studs och fick några tips på hur jag ska få henne att hoppa upp i stället för långt. Och det gick bra med en gång så det ska jag öva på👍👍
Bye,Bye Emilia

Ridhuset

Godnatt

Godnatt är jätte trött så orkar inte blogga nu för det var en viss Tilde som sparka på mig inatt🙈🙉🙊

Sovaöver!

Haft en toppen dag med bästa Julia och Tilde. vi har gått på bio, filmen Röjar Ralf. Den kan jag rekommendera jätte rolig:)

Nu ska vi sova och sen blir det fullt ös imorron igen. Byeee

Plugg!

Har nyss bastat nu sitter jag här och för läxor, blää.
Sorry för dålig update men jag har inte haft något att skriva om det blir bara det gamla vanliga och det kan ju bli lite tjatigt. Men iaf igår skulle jg försöka ride lite barbacka med linny. Vi gick upp på vallen och jag började få ner henne i form och allt gick SUPER tills jag skulle galoppera, det började med att hon galloper lite men inte villigt så jag fick ju sitta och skänka o skänka men det gick inte att få upp henne i gallop och till slut fick jag mitt straff att ramla av. Men om ni känner mig så vet ni hur envis jag är så fortsatte och hon ville INTE hästar kan ju med ha dåliga dagar , men jg ville inte att det skulle sluta med att hon bästemmer så jag fortsatt men Lilln bara hoppade runt över vallen och sparkade. Det vart väll inte världens bästa ridtur. ;)

True!

Feb. 05, 2013

Idag så har haft nationella prov nästan hela dagen, jag tyckte det gick bra så vi får hoppas att lärarna tycker det med 👌.
Men jag fick en belöning av mamma, ett ONE DIRECTION täcke så nu kommer jag sova gott
Bye bye

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4054385/images/2013/pic_5111696fddf2b3134647bc96.jpg" class="image">

Nationella prov!

Hej hej
Idag ska jag ha nationella prov hela dagen, det är inte världens roligaste men men det är bara att göra om man ska få bra betyg, jag försöker värkligen men det är inte så lätt man vill ju gärna sitta och prata med alla om allt o inget men det funkar ju inte.
Efter skolan ska jag o mamma till jysk o köpa ett one direction täcke :).
Måste sluta nu anars kommer jag försent .

Söndag och ridhuset väntar

Idag har det varit stallet hela dagen. Åkte dit vid kl 11 och mötte Linny vid stallet då vi skulle städa kaninburar det är ju ganska många kaniner så det tar ju ett tag.
Sedan är man ju tvungen att gosa med dem oxå de är såå söta allihopa,mamma ska sätta ut en till salu annons snart så det är bäst att passa på så länge de är kvar.....
Dax för lunch då fick det bli Mc Donalds =)
Efter det var det bara att lasta hästarna och åka till ridhuset.
Min lillasyster fick följa med och Zita förstås,vi har aldrig varit i ridhuset med henne och Mathilda ville hoppa,de ä så hårt i marken nu så det går knappt rida så det ska bli kul att komma till ridhuset..
 
Det gick bra inga konstiga hopp lite långt ifrån bara på vissa hinder så jag kände mig jättenöjd och ville prova att hoppa lite högre,mamma tykcte det var för högt men jag ville prova.
Galopp,galopp TVÄRSTOPP framför hindret och jag flyger av och landar på bommarna... inte skönt tur man har väst...Filmat blev det oxå så jag får se om jag kan lägga ut den.
 
För Mathilda gick det sådär,Zita blev rädd för bommarna. De är gjorda av plast och när Zita tog sista steget innan bommen så skvätte det upp sand på bommen och då lät det konstigt och Zita blev jätterädd så nästan hela tiden gick åt att gå över bommar,även fast vi bytte till träbommar så ville hon inte först,det gick bättre efter ett tag så hon hoppade några hopp.
Sedan var det bara att packa ihop och åka herm,ska dit nästa söndag oxå men då tar nog Linny med sig Snöstjärna.
Resten av kvällen bara slappa framför tv duscha och äta. Skola i morgon och så ska jag nog va med Lisa i morgon Lillan kan behöva vila efter idag.
 

Aj då =)

Dagen

Idag har varit en riktigt härlig dag, en perfekt dag <3
Jag och Alva hade riktigt kul i stallet med alla små kaniner o sötnosen Lillan.
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra hoppas att jag kan va med linny men vet inte.
Jag ska till ridhuset kl 5 så då blir det hårdträning för lilla hästen
Godnatt

Mega kul ❤

Alva kom idag, och hon ville gärna se kaninungarna så vi åkte till stallet. Vi kelade med alla kaninerna och gick ut o fik med en, dem är försöta ❤🐰

Vi tog in Lillan och borsta henne och skelade med henne, hon är för snäll min lilla sötnos. Hon var smällaren vanligt idag så vi tog med henne på en liten promenad.

Kul!

Heej
Idag så kommer kanske min syssling Alva och isåfall blir det kul👌

Men om hon inte kommer blir det en lugn dag mer update sen ,jag har inga stora planer nu
Bye bye

Tjäna

Lisa här!! Jag är en tjej som snart fyller 13år, på min fritid rider/sköter jag om min häst och själv klart umgås jag med mina kompisar! Mer om mej och min häst på bloggen liisahoglund.blogg.se
Idag har jag och Emilia umgåtts med Emilias lillasyster och deras farmor, vi har lagt tacos och spelat sims osv.
Sen drog vi hem till mej och var där en stund, nu sitter vi i Emilias soffa med hennes pappa och lillasyster och bara myser!<3 hejdå:)<3

RSS 2.0